سنگ گرانیت همیشه به عنوان مقاوم ترین و محکم ترین سنگهای ساختمانی شناخته می شود. زیرا جز سنگهای آذرین به حساب می آید؛ و سنگهای آذرین هم در شرایط بسیار سختی تشکیل میشوند.
به همین دلیل است که سنگهای گرانیت جز معدود سنگهایی هستند که در تمام قسمت های ساختمان و معابر کاربرد دارند. اعم از نمای خارجی، نمای داخلی، پله و راه پله، محوطه و فضای سبز، مجتمع های عمومی، … .
اما در مقابل گرانیت ها از تنوع رنگ و طرح کمتری در مقایسه با سنگهای مرمر، مرمریت، تراورتن، … برخوردار هستند. بافت اکثر سنگهای گرانیت دانه به دانه است که به بافت گل پنبه ای شناخته می شود. اندازه این دانه ها از درشت تا کوچک در سطح سنگ دیده می شوند.
خانواده سنگ گرانیت مشکی دارای زمینۀ کاملاً مشکی هستند که گاهی به صورت مشکی پرکلاغی دیده می شوند و گاهی به صورت مشکی دانه های اشکی. منظور از دانه اشکی دانه های سفیدی هستند که در سطح سنگ پراکنده شدند.
سنگ گرانیت مشکی علاوه بر اینکه رنگ بسیار زیبایی دارد، به هیچ عنوان در برابر تابش نور خورشید تغییر رنگ نمیدهد (برعکس سنگهای مرمریت مشکی). این موضوعی است که باعث شده سنگ گرانیت مشکی در بازار سنگ بسیار پرطرفدار و پرفروش گردد
source: انواع سنگ گرانيت مشكی
Comments
Post a Comment