اگر دقت کرده باشید کفپوش اکثر مغازه ها، فروشگاه ها، ساختمان های تجاری، … از سنگ کف ساخته شده است؛ و برایتان این سوال پیش آمده باشد که چرا از کفپوش دیگری به جای سنگ کف استفاده نمی کنند؟ با ما باشید که پاسخ این سوال را در ادامه مقاله ذکر کرده ایم.
هر مغازه با ارائه هر نوع خدمات یا محصول در هر شهر یا کشوری در مرحله اول احتیاج به یک دکوراسیون داخلی شایسته و مناسب دارد. قطعاً مغازهای که به این موضوع اهمیت میدهد، از رقبای خود بسیار جلوتر میباشد. یکی از عناصر موثر در دکوراسیون داخلی همان کفپوش مغازه است که از اولین قسمتهای کار شده در مغازه به حساب میآید.
مغازه ها و مراکز تجاری از جمله فضاهایی هستند که نسبت به ساختمان های مسکونی تردد بیشتری دارند. به همین دلیل علاوه بر زیبایی باید به دوام کفپوشی که انتخاب می شود توجه ویژه ای داشت. به طور کلی یک کفپوش برای مغازه زمانی مناسب تلقی می شود که با ویژگی های آن فضا و نوع کاربری اش بیشترین هماهنگی را داشته باشد.
سنگ کف یکی از رایج ترین مصالح مورد استفاده در طراحی فضای داخلی و بیرونی مغازه ها و فروشگاه ها می باشد. چراکه سنگ نما مناسبِ کف علاوه بر اینکه مقاوم بالایی در برابر عوامل بالا دارد، چنانچه با محیط پیرامونی خود هماهنگ باشد؛ فضایی چشم نواز و زیبا را خلق خواهد کرد.
علاوه بر مواردی که تا الان بیان کردیم، موردی هست که می توان گفت از اهمیت بیشتری برخودار است. و آن جذب مشتری است. یکی از فاکتورهای تاثیرگذار در جذب مشتری از یک فروشگاه و مغازه تجاری، دکوراسیون و کفپوش آن مغازه است که نقش چشمگیری در میزان رضایت مشتری و درنهایت فروش دارد.
یکی از رایج ترین مصالح مورد استفاده در کفپوش فضاهای داخلی و بسته، سنگ مرمریت است. این سنگ چنانچه با ضخامت و فراوری مناسب در کف کار شود جز بهترین و استاندارد ترین گزینه ها برای پوشش کف خواهد بود.
سنگ گرانیت از جمله سنگ هایی باشکوهی است که به دلیل مقاومت و سختی خود در برابر هرگونه تغییرات آب و هوایی، ضربه و … برای محیط های داخلی و خارجی که رفت و آمد افراد در آنها بسیار زیاد است مناسب خواهد بود. گرانیت دارای ساب براق است و به جهت ایجاد اصطکاک عملیات مضرس کردن (افزایش اصطکاک و چسبندگی در سطح) را بر روی آن انجام میدهند.
استفاده از تراورتن برای کفپوش نیز امری نسبتا رایج است. اما باید بدانیم این سنگ نسبت به مرمریت از نظر سختی در رتبه پایین تری قرار دارد. سنگ تراورتن برای کفپوش به عنوان تایل با ضخامت ۲ تا ۳ سانتی متر و به عنوان سنگفرش در ضخامت های ۳ تا ۶ سانتی متر استفاده میگردد.
در زمان های گذشته، برای ساخت عمارت های با شکوه از سنگ مرمر برای کفپوش آنها استفاده می کردند. این سنت همچنان ادامه دارد. سنگ مرمر هرچند سخت تر و انعطاف پذیرتر از سنگ تراورتن است ولی برای نگهداری آن احتیاج به توجه بیشتری می باشد.
source: بهترین سنگ کف مغازه
Comments
Post a Comment